C9

Posted by Natxo On dilluns, d’agost 02, 2010 2 petit(s) four(s)

Hui dilluns, primer dia de la setmana, Canal 9 s'ha fet ressó de la notícia bomba de la setmana passada; la prohibició de les corregudes de bous a Catalunya. I ho ha fet a la seua manera:
De 18'15h de la vesprada fins les 20'00h, a Canal 9 es podia veure la més que prestigiosa "Fira de Badajoz" en directe. Amb els caps de bestiar de la ramaderia de Fermín Bohórquez, i amb els toreros Fermín Bohórquez (el fill), Hermoso de Mendiza i Diego Ventura.

Si Catalunya prohibeix les corregudes de bous, al País Valencià es convertirà en un afèrrim defensor d'aquesta "cultura". I és que els valencians som així. Ens fa falta que algú tinga una mínima personalitat per demostrar que nosaltres no. Sempre tenim que fer el contrari que els nostres "veïns de dalt", independentment del que siga. Canal 9 (i tots aquells que estan darrere) no poden, o millor dit, no volen tenir res a veure amb els "catalanistes ixos", per això tenen que cridar als quatre vents que ells (i tenen que fer veure que la resta de valencians) són els més espanyols del món. I és que Canal 9 defensa la teoria de: No bous=Antiespanyols. Banal interpretació que deixa als valencians en mol mal lloc, però dóna igual, de cara al partit, tenen que demostrar-se així. Tot siga per a que no els pille el bou.

Categories:

2 Response for the "C9"

  1. maria says:

    quin discurs tan ben travat.
    Quins principis clars i ferms, dignes d’un home de seny!

    no ho podies haver dit millor :)

  2. Natxo says:

    Gràcies, però allò d'escriure bé i tenir un bon seny, t'ho deixe a tu!