Apologia d'un nou periodisme

Posted by Natxo On dimarts, d’agost 17, 2010 2 petit(s) four(s)


Mai faig apologies. Això ho deixe a altres mitjans de comunicació. Però hui tinc que parlar d'un d'ells: Periodismo Humano.

És una mena de mitjà de comunicació basat en la publicació de temes relacionats amb els drets humans, sense cap ànim de lucre (de fet, molts dels seus periodistes, paguen cuotes). Les seues notícies no són aquelles que es repeteixen mil i una voltes a les televisions, ni les que s'escolten a una ràdio o llegeixen a un diari. Parla de notícies diferents, aquelles que no són rentables per a la resta. Algunes et fan il·lusionar-te en que un món millor és possible. Altres (normalment), et posen els peus a terra. Ja sabem en quin món vivim. És una nova forma de veure i entendre tant el periodisme com el món actual. Grans articles i fotografies, així com entrevistes, amb una nova visió del planeta.
El millor que té aquesta nova forma de veure el periodisme i les notícies globals; el seu director, Javier Bauluz, l'únic premi Pulitzer espanyol (per la seua tasca informativa al 1995 a Ruanda). Altres premis el consoliden i l'avalen. Espere que el meu blog ajude una mica a fer més just aquest món, i si no, com a mínim a conscienciar-lo.


Per si voleu seguir-lo:

- Web

- Twitter

- Facebook

Categories: ,

2 Response for the "Apologia d'un nou periodisme"

  1. Gracias por "traducirnos" a los valencianos:)

    periodismohumano

  2. Natxo says:

    De nada, creo que os lo merecéis. Enhorabuena y seguid así. Gracias.